Vrienden van LF

Ladyfit brengt vrouwen in beweging en stimuleert hen actief en ondernemend te zijn. Naast de sportactiviteiten is Ladyfit als maatschappelijke organisatie actief door het organiseren van opleidingen en informatieve bijeenkomsten. De kracht van betrokken Ladyfitters blijkt uit initiatieven en projecten die uitgroeien tot een groot succes zoals Ladybusiness (bevordering van ondernemerschap onder vrouwen) en Vluchtelingenwerk. Vrouwen vinden een goede opstap naar de arbeidsmarkt door als vrijwilliger mee te helpen.

Onze sportvereniging is van oudsher zo georganiseerd dat vrouwen met een laag inkomen kunnen meedoen. Met name voor de opleidingen en de speciale activiteiten voor kinderen en ouderen is extra financiering nodig. Dat gebeurt met behulp van fondsen en subsidies. Maar er is ook steun van particulieren nodig!

stichtingvrienden

Stichting Vrienden
Stichting Vrienden van Ladyfit is opgericht in mei 2015. De doelstelling van de stichting is het bieden van ondersteuning aan Ladyfit sportvereniging op diverse manieren. De stichting wil bevorderen dat Ladyfit een vrijplaats blijft voor vrouwen van alle leeftijden en culturen, die in een veilige en vertrouwde omgeving door middel van sport letterlijk en figuurlijk in beweging komen.

De stichting wil de toegankelijkheid bevorderen van het sporten van vrouwen bij Ladyfit. Ook wil de stichting Ladyfit ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van maatschappelijke projecten op het gebied van gezondheid, voeding, opvoedingsondersteuning en het starten van een eigen onderneming. We willen dit doel bereiken door het werven van financiƫn bij donateurs, organisaties en bedrijven.

——————————————————————————————————————–

Ladyfit is een SBBI -sociaal belang behartigende instelling.

Deze gift kan worden opgeven op de belastingaangifte. Donateurs worden uitgenodigd voor bijeenkomsten die Ladyfit organiseert voor haar vrijwilligers en leden.

Voorzitter: vacature
Secretaris: Hanneke Hautvast

Penningmeester: Mildred Vlutters

Algemeen bestuurslid: Samira el Omari
Algemeen bestuurslid: Mariem Abou