Verenigingscoördinator

Ik ben Marijke van Herpt per 1 november de verenigingscoördinator van Ladyfit.

Ik ben 56 jaar en woon samen met mijn man in Woudenberg. In mijn vrije tijd bezoek ik graag samen met mijn man theater en film maar hou ook van wandelen, fietsen en golven.

Ik ben opgegroeid in het Brabantse Drunen. Ik ben de jongste uit een gezin van 7 kinderen, Als 7 jarige kwam ik in aanraking met ballet en dans, de sfeer, de muziek, de bewegingen ik wist meteen hier ga ik mijn beroep van maken. Tijdens en na mijn dansopleiding aan de dansacademie van het conservatorium van Rotterdam, nu codearts, ben ik begonnen met lesgeven aan kleuters, basisschool kinderen en volwassenen in klassiek ballet, moderne dans en kinderdans. Daarna ook op mijn eigen balletschool.

Na mijn opleiding heb ik veel aanvullende trainingen en dansopleidingen gevolgd onder andere in New York waar ik mijn certificaat voor pilates trainer behaalde, ook in België, Duitsland en Nederland.

De afgelopen 5 jaar was ik coördinator van de Bossche Kunstrijvereniging (een sport vereniging voor kunstschaatsen in ’s-Hertogenbosch. Ook gaf ik les als docente dans en Pilates. Daar heb ik veel ervaring op gedaan en ben trots op wat daar bereikt is.

Graag ga ik bij Ladyfit aan de slag met de belangrijke uitdagende rol als verenigingscoördinator. Ik wil een bijdrage leveren aan de dagelijkse gang van zaken en verdere ontwikkeling van Ladyfit.

Ik kijk er erg naar uit om jullie allen te ontmoeten en te begroeten.

Groet van Marijke