Welkom bij Ladyfit

Wie zijn de dames die Ladyfit draaiende houden

Dat zijn 6 gezellige en vriendelijke dames in Kanaleneiland ze beheren de balie en een staan altijd voor u klaar tijdens de openingstijden. Voor vragen over abonnementen, cardio apparatuur of voor een kopje koffie of thee, alles is mogelijk.

Een coördinator, ik dus, houd mij met van alles bezig, van roosters inplannen tot bestellingen plaatsen, ik werk ook 3 dagen achter de balie, en hou facebook en de website up-to-date.

Daarnaast zijn er 9 actieve docentes, die de groepslessen voor u elke ochtend en avond verzorgen.

En achter de schermen is het bestuur aanwezig.

Voor locatie Overvecht zijn dat 2 dames, en een sportdocente.

Eén ding hebben alle vrijwilligers van Ladyfit gemeen: het zijn vrouwen die midden in de maatschappij staan. De meerderheid heeft naast het vrijwilligerswerk voor Ladyfit een fulltime baan en de zorg voor een gezin. Ondanks hun drukke bezigheden, kiezen deze dames er bewust voor om in hun vrije tijd een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van Ladyfit. Zodoende dragen ze bij aan versterking van de gemeenschapszin en leggen ze daarbij een grote betrokkenheid aan de dag.

De vrijwilligers van Ladyfit hebben uiteenlopende beweegredenen om vrijwilliger te worden. Voor de een is het vrijwilligerswerk een opstapje naar de arbeidsmarkt, voor de ander is het een uitgelezen mogelijkheid om een maatschappelijk steentje bij te dragen. Weer een ander vindt het belangrijk dat een grote groep vrouwen die geen aansluiting vindt bij het reguliere sportaanbod, wel de weg weet te weet te vinden naar Ladyfit.

Tekenend voor de voldoening die de vrijwillige inspanningen oproept en het resultaat daarvan is de volgende uitspraak van een vrijwilliger. ‘Je ziet leden opbloeien door het sporten en de tijd die ze daarmee eindelijk even voor zichzelf hebben.